Events

Events

Mar
16
Sat
2019
“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ” @ Γηπεδο Χωραφας
Mar 16 @ 6:00 pm – 8:30 pm
"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ" @ Γηπεδο Χωραφας

“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ “. Σαββατο 16/3 ωρα 6μμ γηπεδο Χωραφας Περιστεριου, Π.Α.Σ.Σ – Βετερανοι Ηφαιστου.

Apr
1
Mon
2019
Μια γιορτή για «το Θαύμα του Θοδωρή» @ Γηπεδάκια 5Χ5 στην Εργάνη του Βύρωνα.
Apr 1 @ 5:00 pm – 7:00 pm
Μια γιορτή για «το Θαύμα του Θοδωρή» @ Γηπεδάκια 5Χ5 στην Εργάνη του Βύρωνα.

Ο 105.5 στο Κόκκινο και το ποδοσφαιρικό σωματείο του Αστέρα Βύρωνα διοργανώνουν γιορτή αλληλεγγύης με στόχο την ενίσχυση της οικογένειας του Θοδωρή που παλεύει να νικήσει την σπάνια νόσο Batten.

Με ποδοσφαιρικό τουρνουά, κοινωνική κουζίνα με τον Άλλο Άνθρωπο, Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους παιδικά εργαστήρια και μουσική, θα στείλουμε μήνυμα αλληλεγγύης για να μείνει ζωντανό το θαύμα του Θοδωρή.

Την Δευτέρα 1η Απριλίου 5-7 το απόγευμα στα γηπεδάκια 5Χ5 στην Εργάνη του Βύρωνα. Το «παρών» θα δώσουν Ολυμπιακός, Παναθηναίκός, ΑΕΚ, Δόξα Βύρωνα, Αθηναϊκός. Α.Ο. Πανιώνιος Καισαριανής, Ολυμπιάδα Υμηττού και «οικοδεσπότες» τα παιδιά του Αστέρας Βύρωνα.
Εισοδος ελεύθερη. Στο χώρο θα διατίθενται βραχιολάκια έναντι 5 ευρώ για την ενίσχυση της καμπάνιας «το θαύμα του Θοδωρή».

————————————————————————
Ο Θοδωρής προσβλήθηκε από την νόσο Batten σε ηλικία μόλις έξι ετών. Πρόκειται για μια σπάνια εκφυλιστική ασθένεια, η οποία χτυπά πρώτα στην όραση, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται κινητικά προβλήματα και κρίσεις επιληψίας.

Οι στατιστικές θέτουν τα 20 χρόνια ως όριο για τη ζωή του ασθενή, με τον εκφυλισμό να εξελίσσεται ραγδαία. Ο Θοδωρής όμως με την δύναμη που έκρυβε κατάφερε να πετύχει το θαύμα, είναι 24 ετών και έχει πάει κόντρα σε όλες τις προβλέψεις έχοντας πάντα δίπλα του την οικογένειά του. Το 2019, ίσως είναι η χρονιά του, αφού έχει κληθεί από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο προκειμένου να συμμετάσχει σε μια πειραματική θεραπεία.

Η ιστορία του Θοδωρή έγινε γνωστή από την πρωτοβουλία «Αλληλέγγυοι Αθλητές» και ενέπνευσε όλους και όλες εμάς προκειμένου να στηρίξουμε το… θαύμα. Καλούμε και όλους εσάς να το πράξετε συμμετέχοντας στην «Γιορτή αλληλεγγύης» και αγοράζοντας τα βραχιολάκια που γράφουν «Theodore’s miracle», τα οποία θα διατίθενται προς πώληση.

Στη γιορτή θα δώσουν το «παρών» αθλητές και αθλήτριες που έχουν ευαισθητοποιηθεί σχετικά με την περίπτωση του Θοδωρή.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Βύρωνα για την συμβολή του με την παραχώρηση των γηπέδων και την υλικοτεχνική βοήθεια.

Apr
13
Sat
2019
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ & ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ”ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ” @ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Apr 13 @ 5:00 pm – 7:30 pm
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ & ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ''ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ'' @ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας του Θοδωρή Ντούμα να συμμετάσχει στην έρευνα της γονιδιακής θεραπείας που βρίσκεται σε κλινικό στάδιο σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ., το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00, θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, στη Θεσσαλονίκη. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διοργανώνεται από την «Ποδοσφαιρική Αλληλεγγύη των Σταθερών Συγκοινωνιών» σε συνεργασία με τη «Μικτή Ομάδα Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης» και τελεί υπό την αιγίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., της Εθελοντικής Φιλανθρωπικής Οργάνωσης «Φροντίδα για το Παιδί» και της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ. Ο αγώνας θα στηρίξει εκτός από τον Θοδωρή και τις οικογένειες τριών παιδιών με σοβαρά νοσήματα της Οργάνωσης «Φροντίδας για το παιδί».

Στο γήπεδο η είσοδος είναι ελεύθερη. Ωστόσο, θα υπάρχει κουτί για να βάζει ο καθένας το ποσό που επιθυμεί. Τα έσοδα από τον αγώνα θα μοιραστούν και θα δοθούν από τους διοργανωτές απ’ ευθείας στις τέσσερις οικογένειες των παιδιών. Παράλληλα, θα διατίθενται βραχιολάκια «Theodore’s Miracle» στην τιμή των 5€ το ένα. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί στον Θοδωρή.

May
15
Wed
2019
Φιλανθρωπικό δείπνο για το Theodore’s Miracle στο Εστιατόριο Oroscopo @ Εστιατόριο Oroscopo
May 15 @ 9:40 pm – May 16 @ 12:00 am
Φιλανθρωπικό δείπνο για το Theodore's Miracle στο Εστιατόριο Oroscopo @ Εστιατόριο Oroscopo

To ατομικό Μενού που θα σερβίρουμε την Τετάρτη 15/5/2019 στις 21:40 στο φιλανθρωπικό δείπνο για το Theodore’s Miracle Όλες οι εισπράξεις από το μενού αξίας 30€ θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια του Θοδωρή.
Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε παρακαλώ να κάνετε απαραίτητα κράτηση. Ώρα προσέλευσης για το Δείπνο Φιλανθρωπικού Σκοπού: 21:40.

Εστιατόριο Oroscopo
Μοντέρνα Ελληνική κουζίνα, Πίτσα & Πάστα 
Αντήνορος 42-44, πλατεία Caravel, Αθήνα 16121
Κρατήσεις: 210 7216458, 210 7238567 | info@oroscopo.gr | www.oroscopo.gr

Feb
15
Sat
2020
Εκδήλωση για τον Θοδωρή στο Frozen Yogurt Cafe στην Θεσσαλονίκη @ Frozen Yogurt Cafe στην Θεσσαλονίκη
Feb 15 @ 6:00 pm – 9:00 pm
Εκδήλωση για τον Θοδωρή στο Frozen Yogurt Cafe στην Θεσσαλονίκη @ Frozen Yogurt Cafe στην Θεσσαλονίκη

[wpedon id="1346" align="center"]